Överskådlig hantering av mätare

MIVO Connects inbyggda webbaserade mjukvara gör det enkelt att hantera och felsöka alla fastighetens mätare och sensorer. Den intuitiva guiden hjälper dig att snabbt söka fram en mätare eller en lista av mätare. Du får bra översikt för kontroll om en mätare fungerar och en ögonblicksbild av värden för en eller flera mätare.

Mivo_connect-Meter-Monitor

Dela olika mätvärden till flera system samtidigt

MIVO Connect är designad från grunden för att det ska vara enkelt att dela med sig av mätvärden till flera olika system samtidigt. I gränssnittet väljer du enkelt själv vilka system som ska få vilka värden. Värdena skickas via standardiserade eller anpassade protokoll till överliggande system. Nya integrationer och protokoll läggs till kontinuerligt och följer med i uppdateringar.

Exempel på standardprotokoll:

  • HTTP / HTTPS & JSON
  • FTP / FTPS
  • M-Bus över IP
  • Modbus TCP & RTU
Mivo Connect Integrationer

Enkel mappning för Modbusexport

Guiden i MIVO Connect OS hjälper dig med mappning av mätare. Antingen det är en eller flera mätare som skall mappas upp kommer guiden att hjälpa dig välja mätare, mätintervall, vilka värden som skall exporteras, samt vilken storhet som önskas på de värdena. 

Enheten kommer sedan att ge dig ett förslag och när du är klar kan du ladda ned en Excelfil innehållande alla taggar du valt att exportera. 100-tals mappningar tar nu bara några minuter att göra.

Modbus mappning