Vi är ett svenskt utvecklingsföretag inom IoT och smarta fastigheter.

Vårt erbjudande

Med systemet MIVO Connect erbjuder vi systemleverantörer, fastighetsägare och kunder en enklare, säkrare och flexiblare plattform för insamling av mätare och givare.

Passion för teknik som gör skillnad

Vi är ett av Sveriges ledande utvecklingsföretag med expertis inom datainsamling, IoT och inbäddade system. Med vårt system MIVO Connect för insamling av mätdata i fastigheter erbjuder vi systemleverantörer, fastighetsägare och kunder en enkel, framtidssäker och flexibel plattform för insamling av mätare och sensorer. Att använda fastighetsdata för energieffektivare fastigheter är bra för både klimatet och plånboken.

Enkla och hållbara lösningar för medvetna fastighetsägare

Med vår expertis inom hårdvara, inbyggda system och datainsamling vill vi hjälpa fastighetsägare med hållbara och enkla lösningar. Vi erbjuder fastighetsägare teknik och smarta produkter av hög kvalitet som skapar långsiktiga värden. Vårt mål är att vara den främsta leverantören inom fastighetsmätning, IoT och datainsamling.

Vårt mål är energieffektivare fastigheter

Vi vill bidra till energieffektivare fastigheter genom digitalisering och smarta produkter för IoT och datainsamling. Vi ser en stor potential i att använda fastighetens energidata inom automation och AI (Artificiell intelligens) och hur den kan användas i omställningen till mer energieffektiva fastigheter.

Använd fastighetens mätdata precis som du vill

“Vi har utvecklat MIVO Connect för att det ska vara enkelt för fastighetsägare att samla in mätdata och ha friheten att använda den precis som de själva vill. Det tycker vi är riktig kundnytta."

Mattias Jalenius

CTO / MIVO Technology